torsdag den 23. februar 2012

Når jeg nu ikke kan strikke må jeg jo finde på andre måder ar få tiden til at gå på. Troede at jeg kunne snyde min tennisalbue ved at begynde at hækle...he he men nej, nu kravler den lige så stille op i min skulder. Øv Øv det er træls.

Men så var min datter og jeg på baby besøg. 10 hvalpe fordelt på 2 kuld. Nååh, og nogle af dem ligner vores egen på en prik, Eller kommer til det. :)

Bedøm selv

tirsdag den 7. februar 2012

Skulle liiige ud til hønsestrik for at se efter en etui til mine knitpro pinde. Det fandt jeg osse. Et rigtig fint et. Men i min tennisalbue armod, gik jeg og kiggede lidt på garner og havde da også et projekt med som jeg liige skulle kigge på garn til. Selvom at jeg jo ikke rigtig kan lave noget. Men 8 nøgler til et poncho projekt til svigermor, i oldemorfirkanter og ditto striber. Men jeg kan jo ikke hækle........Så mig ind på drops og lure. Tror jeg har knækket koden og kan komme igang. Men min albue vil ikke rigtig. Man kan åbenbart heller ikke snyde den.....med at hækle istedet for at strikke.. hi hi.
Jeg må lægge billeder ud på et senere tidspunkt.
Har lige deltaget i denne giveaway på fri-rummet. Nogle rigtig søde hæklede cupcakes.

fredag den 3. februar 2012

Har lige vundet en giveaway fra Mig og Maya. Er simpelthen for heldig.
Så med den nye heldige stjerne jeg er landet under har jeg deltaget i Bettekun's giveaway i forbindelse med hendes fødselsdag. http://bettekun.blogspot.com/
Så må jeg se om heldet følger de tossede eller om det bare vae en engangsforteelse.

Helle