lørdag den 11. august 2012

Så prøver jeg igen, fik lige slettet en hel del, da jeg frosøgte at uploade billeder, for fa....

Er lige så stille ved at vende tilbage til virkeligheden. Har været i total rengørings mode i dag, for dælen det trængte. Overskuddet kan ligge et meget lille sted for tiden, men den første "rigtige" tid ved psykologen må ha' flyttet lidt i mit lille hoved. De megamonster bjerge der ligger foran mig, har været svære at skubbe hele tiden, og med hendes hjælp fik jeg sat ord på, og set at det sådan set bare bliver større, når jeg ignorerer alt der har hobet sig op på det bjerg.
Så nu har jeg travlt med at bryde bjerge ned, så jeg kan bruge tid på og have overskud til, de essentielle ting. Økonomi, arbejde, hvad skal det blive til, hvor skal jeg hen osv. osv. Med den sidste turbulens jeg har haft på det sidste, skal jeg have noget klarhed.

Med en nyforelsket teenager i huset, er det svært at holde kort snor. Hvilket jeg har svært ved i det hele taget. Men du hun osse lige ville ha' sig en lille killing, og jeg selvfølgelig gav efter, er der nok at se til. Hunden efter katten og nogen gange omvendt, er det ikke nemt altid at holde det pænt ret længe.

Har Længe været forbandet på at jeg ikke kunne strikke. Så jeg har tænkt at jeg ville blæse hul i at jeg ikke kunne det, og er gået i gang med et lille projekt. En ugle. Så strikker jeg lidt hver dag, mon jeg så ikke kommer i form til at kan komme i gang med de sjove projekter. Det kommer mig nok til at tage mig en uge at lave én. Da jeg var i topform, lavede jeg en om dagen.

Så det er hvad jeg i dag får tiden til at gå med.Er egentlig lidt stolt.

Den anden dag kom en veninde forbi, med en blomst til mig. Dagen før kom hun med to brændende kærlighed i en sart rosa farve. Nå! men den blomst/plante hedder mor og barn og er egentlig bare grønne blade, men ved de store blad er der nogle bitte små, blade. Helt vild sjov.

Så lige i disse dage føler jeg mig meget glad og lettet over at noget af bjerget er væk.
God lørdag til jer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar